Leespret met Fundels tijdens de herfstvakantie

Bibliotheken
28/08/24

Hoewel de zomer nog niet volledig achter de rug is, is jouw bibliotheek waarschijnlijk al druk bezig met de communicatieplanning voor het najaar. Gelukkig is er het herfstige Fundels-promotiemateriaal om daarbij te helpen. En leuk nieuws: het promotiemateriaal steekt in een nieuw jasje en kreeg een update!

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat... Binnen spelen is extra fun met de interactieve kinderboeken van Fundels. Deze digitale boekjes zijn ideaal voor ouders die schermtijd op een educatieve manier willen invullen. Tijdens de herfstvakantie kan je zoals steeds 2 extra boekjes lenen met je Mijn Bibliotheek-profiel. Samen Fundels lezen, da's samen genieten met de tablet thuis of in de bib.

Op het leerplatform vind je passend materiaal en voorbeeldteksten voor elk communicatiekanaal: o.a. vierkante beelden, banners voor je nieuwsbrieven en nieuwsberichten, een banner voor op de homepagina van je bibliotheekwebsite (met button), een flyer, een geanimeerd beeld voor op de schermen in je bib en op je sociale media. En leuk nieuws: het promotiemateriaal steekt in een nieuw jasje en kreeg een update!

Naar het promotiemateriaal

Deel dit artikel:

Gerelateerde nieuwsberichten

  • 29/08/24
    Bibliotheken
    Digitale collecties

    Extra Fun met Fundels in 2025

    In 2025 staan enkele belangrijke wijzigingen gepland binnen ons aanbod interactieve kinderboeken. Niet in het minst een gunstige aanpassing van de huidige gebruiksvoorwaarden (extra leenbeurten!) in ruil voor een kleine prijsstijging.
  • 28/06/24
    Bibliotheken
    Digitale collecties

    Gamen en lezen: een succesformule?

    Mediawijsheid is een noodzakelijke vaardigheid in het huidige digitale tijdperk. Welke rol kan de bibliotheeksector opnemen inzake mediawijsheid en leesbevordering?
  • 12/06/24
    Zomer-en winteraffiche e-boeken met als opschrift 'Lees altijd en overal de e-boeken van je bib. Kies uit duizenden titels voor een koffer vol leesplezier!"
    Bibliotheken
    Digitale collecties

    Back on track: e-boekencampagne in treinstations

    Na een geslaagde campagne in 2022, beslisten we de e-boekencampagne in 2023 te herhalen. We gingen aan de slag met dezelfde affiches, maar kozen bewust voor meer diverse steden en gemeenten.

Gerelateerde diensten

  • Bibliotheken
    Digitale collecties

    Digitale kranten & tijdschriften

    Digitale kranten en magazines voor bibleden, scholen en educatieve partners
  • Bibliotheken
    Digitale collecties

    Interactieve kinderboeken (Fundels)

    Interactieve prenten- en AVI-boeken met animatiefilmpjes en educatieve spelletjes
  • Bibliotheken
    Digitale collecties

    E-boekenplatform cloudLibrary

    Leners lenen en lezen digitaal boeken via de bib