Word Talkpoeder-partner en promoot online talks vanuit jouw bib of cc

Bibliotheken
Podiumhuizen
07/08/24

Cultuurconnect onderzoekt samen met bibliotheken en podiumhuizen de mogelijkheden rond online lezingen en talks. In 2024-2025 zetten we een reeks van 6 online evenementen op onder de noemer "Talkpoeder". Het publiek kan hiervoor terecht op onze website talkpoeder.be. Word Talkpoeder-partner en promoot deze straffe online talks mee. Nieuw verfrissend aanbod voor jouw publiek!

Zo werkt het!

Samen met de werkgroep Talkpoeder geven we deze experimenten vorm. We werken een programma uit met verschillende sprekers en uiteenlopende onderwerpen, we denken na over de prijszetting voor elk van de lezingen, we kiezen online formats en we zetten de evenementen op om online talks concreet uit te testen. Het gaat om hybride events, dus om lezingen die tegelijk plaatsvinden in een fysieke ruimte van de bib of het podiumhuis én die online naar een thuispubliek worden gestreamd. Cultuurconnect staat in voor de technische realisatie van het online evenement, de online advertentiecampagne en de coördinatie van de communicatie die de deelnemende bibs en podiumhuizen voeren voor de online talks. Lees meer over het onderzoeksproject.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Jouw podiumhuis of bibliotheek wordt als partner vermeld op talkpoeder.be.
  • Onze promotiecampagne mikt op een brede zichtbaarheid in Vlaanderen. Jouw podiumhuis of bibliotheek geniet mee van deze campagne en kan die als trotse partner mee uitdragen.
  • Je krijgt na afloop van de online talk inzichten in de ticketverkoop (welke mensen, profielen, doelgroepen kochten een ticket, waar wonen de ticketkopers, is er interesse voor dit format vanuit onze gemeente/stad/regio? enz.)
  • Na afloop van de reeks delen we de inzichten en antwoorden op onze onderzoeksvragen met jou in een onderzoeksrapport.

Interesse?

Vul dan snel ons partnerformulier in. Je kan ervoor kiezen om één of meerdere online talks mee te promoten. Voorlopig staan onderstaande talks al op de agenda, het aanbod wordt dit najaar verder aangevuld.

Ja, ik word graag partner van Talkpoeder

Eerstvolgende talks:

Afgelopen:

  • Op 24 maart 2024 gaven we de aftrap van deze reeks lezingen met onze eerste online talk door psychiater Dirk De Wachter, live vanuit het Parktheater in Eindhoven.
Deel dit artikel:

Gerelateerde nieuwsberichten

  • 14/06/24
    Bibliotheken
    Beleven & inspireren

    Een aanbevelingstool voor jongeren?

    Afgelopen maanden liep Maaike - laatstejaarsstudente 'Informatiebeheer: Bibliotheek en Archief' - stage bij Cultuurconnect en voerde ze onderzoek naar de leesbevordering en leesmotivatie van Young Adults.
  • 05/06/24
    Bibliotheken
    Beleven & inspireren

    Oostendse boekencommunity lanceert Oostende Leest!

    Op zondag 2 juni 2024 was het zover: de lancering van Oostende Leest!
  • 24/05/24
    Meisje loopt in de bib en kijkt naar een opdrachtenplaatje van Bibster.
    Bibliotheken
    Beleven & inspireren

    Zoektocht Schatten van Vlieg vanaf juni in Bibster

    Organiseert jouw bibliotheek deze zomer een zoektocht voor Schatten van Vlieg? Dan kan dat opnieuw met een kant-en-klaar spel in Bibster Quest.

Gerelateerde diensten

  • Bibliotheken
    Inspireren

    Bieblo

    Dit intuïtieve spel geeft kinderen tussen 8 en 11 leesinspiratie op maat
  • Bibliotheken
    Inspireren

    Mijn Leestipper

    Volwassen leners ontvangen gepersonaliseerde leestips uit je fictiecollectie.
  • Bibliotheken
    Inspireren

    [Jouw stad] Leest

    Digitaal platform voor de leescommunity in jouw stad of regio.